HTML

Nagy csalódás, majd visszatérés....

2008.01.05. 21:04 | Zsebi baba | 4 komment

2.rész

szeretlek-sutogta.

A taxi hamar kivitt minket a reptérre ott már várnunk sem kellett,rögtön felszálltunk és elfoglaltuk a helyünket.A gép lassan indulni kezdett.Én szomorúan néztem a várost még utoljára elpillantottam a házunk fele, nemtudtam merre van, de mégis annyira keresetem a szememmel, de hiába a lámpák fényei eltűntek és nem maradt más nekem mint a nagy sötétség.Lelkemet elöntötte a magány.Már vagy 1 órája utaztunk amikor anyu megszólalt hogy kezdjek összepaolni.A gép szép lassan leszállt.Szállás felől nem volt gondunk mert anyu elintézte így egy kis utcában laktunk.A ház nem volt vészes, a szomszédoktól előre féltem, bár nem érdekelt semmisem csak, hogy elmúljon végre ez a 2 év.A böröndőmet magam után húzva indultam be a házba alig tettem 3 lépést egy csaj rohan felém miniszoknyában, tűsarkúban és egy haspolóban.Annyira rohant, hogy fölökött.

-basszad meg nemtudsz vigyázni?-én

-bocsi, de nem igazán értettem mit mondtál-az a csaj, johógy nem értette hisz németül pofáztem ő meg magyar volt.Nem volt szimpi csaj főleg nem az hogy lerítt róla hogy én vok Miss. Hercegnő el az utamból.Ő nem volt bunkó velem de engem nem érdekelt fogtam magam és otthagytam.Bementem a házba ott is a saját kuckómba és ledőltem az ágyra és szakadt belőlem a sírás .Tom sem hívott fel, hogy megérkeztem és ez nagyon rosszul esett és sem Bill, sem a nővérem, apu sem senki nem aggódott értünk.Megfogtam a telóm és hívni próbáltam Tomot, de ő kinyomta.Nem értettem miért ezért Billnél próbálkoztam.

-halló-szólalt egy álmos hang Bill volt, de még csak fél 7 volt, nem értettem

-szia!én vok az Kata

-jaj szia Zsebi, annyira vártuk hogy hazaérj hogy elaludtunk felakartunk hívni de...

-semmi gond!énTomot hívtam de ő kinyomta.Ott van?

-öööö hát nemtom miért nyomta ki!de nincs itt sztem alszik vagy nemtom.

-jah ok megmondanád neki hogy szeretem és tieket is és nagyon hiányoztok!-én

-persze mi is, és hiányzol-Bill

-nah majd beszélünk!puX szia!

-szia puX

Ott:

-mit akart?-Tom

-hogy miért nyomtad ki, és hogy szeret és hiányzol neki-Bill

-aha persze...

1 év nagyon hamar eltelt a szomszéd csajt közelebbről megismertem nagyon jó barátnők lettünk, ő megtanított magyarul, kevés sikerrel, én meg németül azt már több sikerrel.Lilinek hívták mint a nővéremet,barna haja van és kék szeme nagyon picsás stílusa de illik hozzá, neki köszönhetően én is átvettem tőle.Kiderült egy napon születtünk.Tomnak írtam levelet és hívtam is sms-t is küldtem neki, de egyikre sem válaszolt.A hívásaimat kinyomta.Bill hívott néhanapján én is őt, nővéremmel beszéltem, de senki mással.Egyik nap Lilivel elmentünk egy újságos előtt és akartam venni szokás szerint német bravót, de ahogy leszedtem azt hittem elájulok.Ott voltak a címlap elején, bandájuk volt, Tokio Hotel néven.Majd beleolvastam, voltak olyan képek amikor Tomot 4 csaj állja körül és mindedjik ad neki pusyt ő meg vigyorgott.azt hittem eláljulok, sokkot kaptam és gyors hazarohantunk.Első az volt hogy beszéljek anyuval nem-e költözhetnék előbb vissza németbe.Ő azt mondta hogy rendben de majd csak júniusban.Most május 19-e volt, majd kiugrott a szívem, hogy ilyen hamar hazamehetek.Felhívtam Billt.

-halló

-szia kata vok

-jahj szia, rég dumáltunk

-semmi kül van egy jó barátnőm,akivel június elején visszaköltözünk németbe-én

Lili csak nézett ő még nem tudott róla.

-uramistennnnn, de jóóó alig várom-Bill

-én is , úgy látom jó kis bandátok van

-jaja ööö láttad a Bravót?

-igen-én szomin-télleg igaz?

-micsoda?

-az hogy Tom ennyire csajozik.

Nagy csönd állt be nem válaszolt alaki a háttérből mormogot valamit de nem hallottam.

-nah min1, majd beszélünk akkor június 1 szia!-megsem várem mit mond kinyomtam.

-most komolyan megyek én is?-lili

-igen, úgyis a bátyáddal laksz 17 évesek vunk nem kell engedély-én

-oksa

A hónap hapjai évekként teltek el.Majd elérkezett az indulás napja, már a gépen voltunka mikor csöngött a telóm.Azt hittem Tom az de nem Bill volt.

-szejja-én

-szia, menjünk ki elétek?

-aham jó lenne

-oks akkor talcsizunk.

Majd fél óra múlva lesszállt a gép láttem egy nagy fekete autót belőle kisszált 3 alak.Odamentünk azt hittem dobok egy hátast Bill, volt meg a két srác a bandából.Én odarohantam Billhez szorosan átöleltem.Majd Gustavot és Georgot és átöleltem.

-Tom hol van?-én

-itt vok-Tom és szállt ki az autóból... de vki volt mögötte...

folyt.köv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tomikazsebike.blog.hu/api/trackback/id/tr6286247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágota 2008.01.05. 21:16:37

Nah szija!
Ismét nagyon jo részt irtál..! :)
Már nagyon kivi vagyok h ki volt Tom mögött..
Remélem holnap lessz folytatása..
Addig is puszi: Ágota

LILO 2008.01.05. 21:20:28

huhhh naon jó ez a rész, jaaaajjjjjjjjjjjjjjj már tökre várom h ki állt Tom mögött rem nem vmi barátnő mert akk kiherélem...XD mármint csak a blogbanXDXD jujjj már várom a holnapit
Pussy:::: LILI

Lexíí (törölt) · http://lexyke.blog.hu 2008.01.05. 22:18:55

nekem is non teccett, vagyis még mindig teccik!! xD várom a folytit!! :) pussa

Zsebi baba 2008.01.06. 11:33:10

Köcce mind 3-nak! Ma is lex rész természetesen.Hétköznap lehet ne mindenna lex rész de azért megpróbálom, hétvégén persze minden este lex:P
Nah puXxxXA
süti beállítások módosítása